Gå videre til hovedindholdet

You..

Ja jeg sku så glad efter hvad vi fandt ud af igår og at jeg lærte du har noget mere af det jeg har søgt i lang tid..
Fandme lang tid siden jeg har følt sådan over så lidt.. Men gør mig glad for nu jeg føler det begynder jeg at se det bedre sådan.. Jeg mere glad og fuld af energi.. Jeg bliver et bedre menneske og bedre at være sammen med.. Meget gladere og optimistisk og frem for alt så glad og fredsfyldt samtidigt med jeg får masser af energi..



Så enjoy the day and everything you got and hold dear.. What is precius in your heart you should remember and care for..

Nu vil jeg tage afsted og ordne pengesager og måske finde mad til i morgen.. SÅ skal jeg snakke med Casper som står for det kl. 18 og høre om nogle detaljer.. Skal nok blive godt :D
Så enjoy yourself people!

Populære opslag fra denne blog

Mathilde Isbombe

Denne opskrift er "lånt" herfra . Isbombe (6-8 personer) Ingredienser: 175 g makroner 2 dl Matilde kakaomælk 1 dl fløde-likør, fx Baileys 2 liter vaniljeflødeis Pynt: Grofthakket mørk chokolade Bagetid: Ca. ½ time ved 175°. Sådan gør du: Knus makronerne groft og kom dem i en skål sammen med kakaomælk og Baileys. Stil blandingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Beklæd en 3 liters røreskål indvendigt med plastfolie - sørg for at folien går op over kanten. Skær isen i tern og pisk dem hurtigt til en fast softice, fx med en håndmikser. Kom ¾ af isen i skålen. Pres isen let sammen og lav en fordybning i midten. "isskålen" skal være helt tæt og uden huller. Kom makronblandingen i. Fordel resten af isen over

Sportskage fra La Glace

Dette er en opskrift jeg har "stjålet" fra madprogrammet Price på DR2. Den er udgivet på deres hjemmeside så har derfor valgt at ligge den herind da det simpelthen bare så SÅ lækkert ud så måtte gemme den for eventuel senere brug.. Se den direkte her . Sportskage fra La Glace 4 personer Ingredienser Nougatine 50 g hasselnøddekerner 150 sukker 8 dl piskefløde til creme 4 dl fløde til afpyntning Makronbund 250 g marcipan 370 g sukker 3-4 æggehvider 24 profiterolles Sukker Marcipanen smuldres med sukkeret, røres sammen med æggehviderne og smøres ud i en cirkel på bagepapir. Bages ved 175 g i ca. 30 min. Hasselnøddekernerne ristes på en tør pande og sættes til side. Sukkeret smeltes til lysebrun karamel og tilsættes nøddekernerne. Hæld karame

Akuma fælge

- IMPORTED FROM NETLOG - IMPORTED FROM NETLOG - BEDØMMELSE: 9/10 ( 1 stemme ) Jeg fik for ca. en uge siden købt mig nogle Akuma Firebird fælge. Se her. Jeg besluttede og hente dem selv for det var noget billigere end fragtmand :D Jeg kom til Kolding og Krak havde mig sendt af en omvej.. Dvs. en afkørsel for tidligt så var mega svært og finde det.. Ringede og fik vejvisning og var på vej igen.. Så der en spasser der vælger og køre ud foran mig lige ved et kryds hvor han holder i venstre banen.. Han ville så vende og gad ikke lii se om der kom nogen i den ligeud bane han ville vende i.. Jeg fik god lakridz, fin røg og råbte af ham i hans klamme røde bimmer..! Tænkte bare "Noo jeg ska ha fede fælge og nu blir min front smadret pga. sådan en klaphat! NOO " >:( Men fik standset den lille vilde djævel inden det skete (ja hun kan os nok standse når det gælder :D ).. Jeg kom frem efter vildfaren, dårlig krak og sindsyy folk.. Han pakkede dem så ind og gav dem pap på siderne så de