Gå videre til hovedindholdet

Optimize


Ja ting kan altid blive mere optimerede.
Og nu har jeg i hele min tid haft gammel teknologi, i form af en gammeldags brænder (IDE), men nu det altså muligt at få en SATA Brænder som er en brænder der fungerer på ny teknologi..

Derfor har jeg nu fundet brænderen jeg vil ha: Samsung WriteMaster SH-S223F

Det er en Sata DVD Brænder med x22 speeds brænding af DVD og faktisk kunne over-speed burning..
Det er noget bedre end den x16 jeg har nu.

Læs review her.

Populære opslag fra denne blog

Auto-Forum Roskilde - De dyre "tilbud"

Har for noget tid siden været ude at se på bil i Roskilde hos Auto-Forum. Desværre ikke nogen god oplevelse. Manden der skulle være ekspedient gad ikke engang kigge på os før vi gik helt hen til ham og stod foran ham. Vi spurgte om vi kunne prøvekøre den røde Seat der stod udenfor, og så begyndte snakken ellers om at det var en lækker fin bil - som om han hellere ville snakke end at lade mig bag rattet. Efter endnu et par spørgsmål om vi måtte prøve den, og om det var praksis at folk købte biler uden at have prøvet den, så gik han med til vi kunne prøve den. Han gik ud efter en lille dunk og fyldte noget der ligner 2 liter på, så vi lige kunne trille rundt i området og prøve den. I min verden skal man kunne køre på små byveje, og alt imellem til motorvej for at se hvordan den trækker og går etc. og der er 20 km altså lidt at prøve det på. Vi kommer så tilbage og har nogle spørgsmål nu vi har prøvet den, og han begynder at snakke om de snart lukker, men da jeg spørg om de...

Mathilde Isbombe

Denne opskrift er "lånt" herfra . Isbombe (6-8 personer) Ingredienser: 175 g makroner 2 dl Matilde kakaomælk 1 dl fløde-likør, fx Baileys 2 liter vaniljeflødeis Pynt: Grofthakket mørk chokolade Bagetid: Ca. ½ time ved 175°. Sådan gør du: Knus makronerne groft og kom dem i en skål sammen med kakaomælk og Baileys. Stil blandingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Beklæd en 3 liters røreskål indvendigt med plastfolie - sørg for at folien går op over kanten. Skær isen i tern og pisk dem hurtigt til en fast softice, fx med en håndmikser. Kom ¾ af isen i skålen. Pres isen let sammen og lav en fordybning i midten. "isskålen" skal være helt tæt og uden huller. Kom makronblandingen i. Fordel resten af isen over ...

Red & Yellow Rødovre starter op efter Corona med rå kødboller

Familien havde været ude at hygge, og fundet gaver til en fødselsdag vi skulle til senere. Derfor ville vi ind på Red & Yellow i Rødovre for at få mad. Junior får gammelt tegnegrej, og vi får bestilt Nuggets, en burger og deres kødboller også. Burger og Nuggets kommer hurtigt, men kødbollerne kommer ikke, så familien kan ikke spise sammen. Da kødbollerne endeligt kommer, er det 3 små kødboller, i lidt brunligt klumpet sovs. Da jeg skærer dem over kan jeg se den er rå indvendigt, og da jeg rører ved den næste falder den nærmest fra hinanden. Den er brun udenpå, men er rå indvendigt og kødet falder fra hinanden, som det rå kød det er. Jeg går til tjeneren og siger den vist ikke har fået nok. Han undskylder og skal nok komme tilbage med en om 5 minutter. Imens spiser jeg mine pomfritter, og de 5 minutter bliver til 15 før min mad kommer tilbage. Desværre skal jeg kun røre ved de nu halv sorte kødboller for at se det er samme skål som er varmet, men de er stadig helt røde i...