Gå videre til hovedindholdet

Hemmeligheden bag succes?


Er det noget jeg altid har "praktiseret", men bare aldrig selv rigtigt lagt mærke til?

Jeg har altid siden barns ben været UFATTELIGT god til at værdsætte det jeg har og altid se positivt på tingene.
Kan huske at i idræt når det var koldt så brokkede alle sig altid, hvor jeg bare tænkte men det regner i det mindste ikke.
Negativitet hjælper ingen, og du kan oftest ikke ændre det (slet ikke med negativitet) så hvorfor ikke bare se på det positive og lyse sider i det?

Jeg tror at jeg for evig og altid vil forblive optimist på højt plan og værdsætte det du har.

Måske noget jeg har fået fra min far som er murer og dermed ikke multimillionær, men han kan da værdsætte det han har og nyde det.
Et rigtigt godt eksempel var at engang der købte min far en enormt dyr hjørnesofa for 20.000 (og dengang var pengene endnu mere værd) og han var så glad og lykkelig over at have købt den for var noget han havde arbejdet hårdt for og som han nu kunne nyde efter lang tid.
I en af de huse eller villa'er han gik og arbejdede boede en millionær som kunne se min far var så glad og spurgte hvad der lå bag og min far fortalte om den her enormt dyre men enormt lækre sofa som han var så glad for at have købt.
Det sjove var bare at millionæren kunne jo købe 10 af dem på stedet hvis han ville, men han ville aldrig få den glæde ved den som min far for han skulle ikke knokle for den, vente i spænding, spare op og have forventningens glæde for hvis han ville have den så købte han den skam bare.


Så det er enormt vigtigt man kan nyde det man har selvom man måske ikke har specielt meget, og værdsætte at man kan det for der er så meget man kan være glad for.
Helbred, ens kæreste eller kone, ikke er syg, eller ikke har det værre end man har, eller har uhelbredelig sygdom, at det ikke har ramt din familie, at du har til dagen og vejen, at du har gode venner, at du har et godt arbejde du er glad for, gode venner, og alt muligt andet.
Der er altid noget godt i ens liv som man kan nyde og værdsætte og det skal man sku ikke kimse af, for så længe du selv har det godt og kan nyde det så er du meget større end alle andre uanset hvor smarte, rige eller lækre de er for du har det sku meget godt.

http://www.inc.com/geoffrey-james/gratitude-true-secret-to-success.html

Populære opslag fra denne blog

Auto-Forum Roskilde - De dyre "tilbud"

Har for noget tid siden været ude at se på bil i Roskilde hos Auto-Forum. Desværre ikke nogen god oplevelse. Manden der skulle være ekspedient gad ikke engang kigge på os før vi gik helt hen til ham og stod foran ham. Vi spurgte om vi kunne prøvekøre den røde Seat der stod udenfor, og så begyndte snakken ellers om at det var en lækker fin bil - som om han hellere ville snakke end at lade mig bag rattet. Efter endnu et par spørgsmål om vi måtte prøve den, og om det var praksis at folk købte biler uden at have prøvet den, så gik han med til vi kunne prøve den. Han gik ud efter en lille dunk og fyldte noget der ligner 2 liter på, så vi lige kunne trille rundt i området og prøve den. I min verden skal man kunne køre på små byveje, og alt imellem til motorvej for at se hvordan den trækker og går etc. og der er 20 km altså lidt at prøve det på. Vi kommer så tilbage og har nogle spørgsmål nu vi har prøvet den, og han begynder at snakke om de snart lukker, men da jeg spørg om de...

Mathilde Isbombe

Denne opskrift er "lånt" herfra . Isbombe (6-8 personer) Ingredienser: 175 g makroner 2 dl Matilde kakaomælk 1 dl fløde-likør, fx Baileys 2 liter vaniljeflødeis Pynt: Grofthakket mørk chokolade Bagetid: Ca. ½ time ved 175°. Sådan gør du: Knus makronerne groft og kom dem i en skål sammen med kakaomælk og Baileys. Stil blandingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Beklæd en 3 liters røreskål indvendigt med plastfolie - sørg for at folien går op over kanten. Skær isen i tern og pisk dem hurtigt til en fast softice, fx med en håndmikser. Kom ¾ af isen i skålen. Pres isen let sammen og lav en fordybning i midten. "isskålen" skal være helt tæt og uden huller. Kom makronblandingen i. Fordel resten af isen over ...

Red & Yellow Rødovre starter op efter Corona med rå kødboller

Familien havde været ude at hygge, og fundet gaver til en fødselsdag vi skulle til senere. Derfor ville vi ind på Red & Yellow i Rødovre for at få mad. Junior får gammelt tegnegrej, og vi får bestilt Nuggets, en burger og deres kødboller også. Burger og Nuggets kommer hurtigt, men kødbollerne kommer ikke, så familien kan ikke spise sammen. Da kødbollerne endeligt kommer, er det 3 små kødboller, i lidt brunligt klumpet sovs. Da jeg skærer dem over kan jeg se den er rå indvendigt, og da jeg rører ved den næste falder den nærmest fra hinanden. Den er brun udenpå, men er rå indvendigt og kødet falder fra hinanden, som det rå kød det er. Jeg går til tjeneren og siger den vist ikke har fået nok. Han undskylder og skal nok komme tilbage med en om 5 minutter. Imens spiser jeg mine pomfritter, og de 5 minutter bliver til 15 før min mad kommer tilbage. Desværre skal jeg kun røre ved de nu halv sorte kødboller for at se det er samme skål som er varmet, men de er stadig helt røde i...