Gå videre til hovedindholdet

Red & Yellow Rødovre starter op efter Corona med rå kødboller

Familien havde været ude at hygge, og fundet gaver til en fødselsdag vi skulle til senere.
Derfor ville vi ind på Red & Yellow i Rødovre for at få mad.
Junior får gammelt tegnegrej, og vi får bestilt Nuggets, en burger og deres kødboller også.
Burger og Nuggets kommer hurtigt, men kødbollerne kommer ikke, så familien kan ikke spise sammen.
Da kødbollerne endeligt kommer, er det 3 små kødboller, i lidt brunligt klumpet sovs.
Da jeg skærer dem over kan jeg se den er rå indvendigt, og da jeg rører ved den næste falder den nærmest fra hinanden. Den er brun udenpå, men er rå indvendigt og kødet falder fra hinanden, som det rå kød det er.
Jeg går til tjeneren og siger den vist ikke har fået nok.
Han undskylder og skal nok komme tilbage med en om 5 minutter.
Imens spiser jeg mine pomfritter, og de 5 minutter bliver til 15 før min mad kommer tilbage.
Desværre skal jeg kun røre ved de nu halv sorte kødboller for at se det er samme skål som er varmet, men de er stadig helt røde indeni.
Jeg går tilbage til tjeneren og spørger om det her er meningen siden de stadig er rå, og forvirret siger han at det ved han faktisk ikke.
Derfor beslutter jeg at jeg skal have en burger i stedet, og da jeg bestiller er min familie nu færdig med at spise, og jeg sidder stadig og spiser pomfritter.
Tjeneren kommer flov og siger han er meget ked af situationen, og siger vi selvfølgelig bare kan bestille mere sodavand hvis det er. Jeg siger vi fjerne drikkevarerne fra regningen i stedet, og det var i orden siger tjeneren.
Efter lang tid kommer min burger, og vi kan nu også bestille dessert til min søn samtidigt.

Det er sødt af tjeneren at han vil sørge for at håndtere situationen, og gøre det godt igen, men desværre er det ikke andet end varm luft.
For på regningen fjerner de et glas vand til vores søn og en sodavand, men ikke de drinks som vi skulle starte ud med for at få en hyggelig aften.
Så på en regning på 800 kroner får vi 50 kroner rabat for at få serveret de samme kødboller to gange, som begge gange er rå, og gør vi ikke kunne spise sammen som familie.
Det er åbenbart deres politik at drikkevarer med alkohol ikke kan fjernes, men det var ikke det som tjeneren sagde.

Så nu har de tjent 170 kroner ekstra, men det betyder nok at vi ikke kommer igen for at ligge 800 kroner i fremtiden, som kunne være mange gange.
Det må åbenbart være en bedre forretning for dem, at denne historie kan deles med vores netværk.

Familien har ofte brugt Red & Yellow i Rødovre, og et uheld er hvad der kan ske, men at love en ting, men så bagefter løbe fra det, er ekstremt dårlig service.
Havde nok forventet noget lidt andet, efter lang tid under lockdown med Corona, men kortsigtet strategi kan være deres måde.
Utroligt at prissætte 3 små kødboller til 159, som en hovedret, som ligner en lille forret, og så endda ikke kan lave dem. Hvilken kok!

Farvel og tak for denne gang Red & Yellow i Rødovre, det har været hyggeligt, men vores veje må skilles. Vi er vokset fra hinanden.

Populære opslag fra denne blog

Mathilde Isbombe

Denne opskrift er "lånt" herfra . Isbombe (6-8 personer) Ingredienser: 175 g makroner 2 dl Matilde kakaomælk 1 dl fløde-likør, fx Baileys 2 liter vaniljeflødeis Pynt: Grofthakket mørk chokolade Bagetid: Ca. ½ time ved 175°. Sådan gør du: Knus makronerne groft og kom dem i en skål sammen med kakaomælk og Baileys. Stil blandingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Beklæd en 3 liters røreskål indvendigt med plastfolie - sørg for at folien går op over kanten. Skær isen i tern og pisk dem hurtigt til en fast softice, fx med en håndmikser. Kom ¾ af isen i skålen. Pres isen let sammen og lav en fordybning i midten. "isskålen" skal være helt tæt og uden huller. Kom makronblandingen i. Fordel resten af isen over ...

Sportskage fra La Glace

Dette er en opskrift jeg har "stjålet" fra madprogrammet Price på DR2. Den er udgivet på deres hjemmeside så har derfor valgt at ligge den herind da det simpelthen bare så SÅ lækkert ud så måtte gemme den for eventuel senere brug.. Se den direkte her . Sportskage fra La Glace 4 personer Ingredienser Nougatine 50 g hasselnøddekerner 150 sukker 8 dl piskefløde til creme 4 dl fløde til afpyntning Makronbund 250 g marcipan 370 g sukker 3-4 æggehvider 24 profiterolles Sukker Marcipanen smuldres med sukkeret, røres sammen med æggehviderne og smøres ud i en cirkel på bagepapir. Bages ved 175 g i ca. 30 min. Hasselnøddekernerne ristes på en tør pande og sættes til side. Sukkeret smeltes til lysebrun karamel og tilsættes nøddekernerne. Hæld karame...

Auto-Forum Roskilde - De dyre "tilbud"

Har for noget tid siden været ude at se på bil i Roskilde hos Auto-Forum. Desværre ikke nogen god oplevelse. Manden der skulle være ekspedient gad ikke engang kigge på os før vi gik helt hen til ham og stod foran ham. Vi spurgte om vi kunne prøvekøre den røde Seat der stod udenfor, og så begyndte snakken ellers om at det var en lækker fin bil - som om han hellere ville snakke end at lade mig bag rattet. Efter endnu et par spørgsmål om vi måtte prøve den, og om det var praksis at folk købte biler uden at have prøvet den, så gik han med til vi kunne prøve den. Han gik ud efter en lille dunk og fyldte noget der ligner 2 liter på, så vi lige kunne trille rundt i området og prøve den. I min verden skal man kunne køre på små byveje, og alt imellem til motorvej for at se hvordan den trækker og går etc. og der er 20 km altså lidt at prøve det på. Vi kommer så tilbage og har nogle spørgsmål nu vi har prøvet den, og han begynder at snakke om de snart lukker, men da jeg spørg om de...