Gå videre til hovedindholdet

Forståelsen

Jeg har sådan en lidt sjov ting som er at selvom jeg udemærket godt ved jeg ikke skal bruge mere tid på den person og det er slut, så har jeg stadig sådan en lille stemme indeni der gør jeg gerne vil forstå hvorfor de gjorde som de gjorde og følte og hvad grundlaget var.. Så jeg får forståelse for deres handlinger og tingene skete som de gjorde..

Og det samme har jeg fået nu mht. bloggen omkring "det slut" hvor jeg efter laaang tid endelig fik fat på hende.. Og det første jeg fik og vide næsten var hun ikke måtte snakke med mig, og så var det jo det..
MEN det lidt interessante var at hun var den der "bitchy" (i dont care) pige som jeg slet ikke kan klare..
Og hun var ligeglad og havde nok allerede fundet ny kæreste og fyre, sprut og smøger og det vilde liv hun så gerne ville leve.. Så det viste mig bare at jeg det var en god beslutning, men den kunne nu heller ikke ha været blevet ændret men det var dejligt at få vished og forståelse for det hele..
Men nu ved jeg at hun ikke selv var ked af at hun ikke måtte snakke med mig..
Men også godt at få det på plads så min anelse var rigtigt, hun ville heller ikke snakke med mig alligevel jo.. Hun ville videre og leve det vilde liv..
Godt jeg ikke skal ta del i det..

Populære opslag fra denne blog

Mathilde Isbombe

Denne opskrift er "lånt" herfra . Isbombe (6-8 personer) Ingredienser: 175 g makroner 2 dl Matilde kakaomælk 1 dl fløde-likør, fx Baileys 2 liter vaniljeflødeis Pynt: Grofthakket mørk chokolade Bagetid: Ca. ½ time ved 175°. Sådan gør du: Knus makronerne groft og kom dem i en skål sammen med kakaomælk og Baileys. Stil blandingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Beklæd en 3 liters røreskål indvendigt med plastfolie - sørg for at folien går op over kanten. Skær isen i tern og pisk dem hurtigt til en fast softice, fx med en håndmikser. Kom ¾ af isen i skålen. Pres isen let sammen og lav en fordybning i midten. "isskålen" skal være helt tæt og uden huller. Kom makronblandingen i. Fordel resten af isen over ...

Sportskage fra La Glace

Dette er en opskrift jeg har "stjålet" fra madprogrammet Price på DR2. Den er udgivet på deres hjemmeside så har derfor valgt at ligge den herind da det simpelthen bare så SÅ lækkert ud så måtte gemme den for eventuel senere brug.. Se den direkte her . Sportskage fra La Glace 4 personer Ingredienser Nougatine 50 g hasselnøddekerner 150 sukker 8 dl piskefløde til creme 4 dl fløde til afpyntning Makronbund 250 g marcipan 370 g sukker 3-4 æggehvider 24 profiterolles Sukker Marcipanen smuldres med sukkeret, røres sammen med æggehviderne og smøres ud i en cirkel på bagepapir. Bages ved 175 g i ca. 30 min. Hasselnøddekernerne ristes på en tør pande og sættes til side. Sukkeret smeltes til lysebrun karamel og tilsættes nøddekernerne. Hæld karame...

Auto-Forum Roskilde - De dyre "tilbud"

Har for noget tid siden været ude at se på bil i Roskilde hos Auto-Forum. Desværre ikke nogen god oplevelse. Manden der skulle være ekspedient gad ikke engang kigge på os før vi gik helt hen til ham og stod foran ham. Vi spurgte om vi kunne prøvekøre den røde Seat der stod udenfor, og så begyndte snakken ellers om at det var en lækker fin bil - som om han hellere ville snakke end at lade mig bag rattet. Efter endnu et par spørgsmål om vi måtte prøve den, og om det var praksis at folk købte biler uden at have prøvet den, så gik han med til vi kunne prøve den. Han gik ud efter en lille dunk og fyldte noget der ligner 2 liter på, så vi lige kunne trille rundt i området og prøve den. I min verden skal man kunne køre på små byveje, og alt imellem til motorvej for at se hvordan den trækker og går etc. og der er 20 km altså lidt at prøve det på. Vi kommer så tilbage og har nogle spørgsmål nu vi har prøvet den, og han begynder at snakke om de snart lukker, men da jeg spørg om de...