Gå videre til hovedindholdet

Certificeret Sitecore Udvikler, certificerings bevis på vej på http://www.dotwest.net/REFERENCER/Oversigt.aspx


I Onsdags, blev jeg Sitecore Certificeret i Sitecore 6.5!
Super super fedt, men det betyder absolut ikke jeg er ekspert endnu.
Det er ligesom med et kørekort.. Ja man har bestået og fået et kørekort, men nu er det først der man skal begynde rigtigt at blive dygtig og "lære" det.
Sådan har jeg det i hvertfald i dette tilfælde, for jeg er ikke på sikker grund endnu så jeg kan alt med den ene hånd på ryggen, men jeg kan bruge det og lave noget brugbart.

Det fede er så også at på arbejde er vi ved at starte et projekt op omkring Sitecore for dem af os der er certificerede sitecore udviklere, og dem som endnu ikke er blevet det, men synes det er spændende - hvor vi skal til at lave et projekt internt for at lære mere.
Det svære ved et kursus er at ofte er det meget teoretisk, og meget stramt tidsmæssigt, samt de øvelser man laver der gør man bare som der står uden måske at læse og forstå og derfor vi har behov for at lave noget konkret nu vi er kommet hjem.
Så jeg tror absolut det er noget der vil kunne bruges langsigtet, og som jeg kan blive god til! Så nu får jeg muligheden for at udvikle mine kompetencer indenfor dette felt yderligere og vi kan lave noget rigtigt fedt internet og lære en masse af (hvilket jeg jo elsker).

Så planen nu er at jeg kører en tredjedel af min tid på vores HTML5 projekt, en tredjedel på Sitecore Udvikler projektet, og en tredjedel på certificering (TS: 70-511 WPF/XAML).

Populære opslag fra denne blog

Mathilde Isbombe

Denne opskrift er "lånt" herfra . Isbombe (6-8 personer) Ingredienser: 175 g makroner 2 dl Matilde kakaomælk 1 dl fløde-likør, fx Baileys 2 liter vaniljeflødeis Pynt: Grofthakket mørk chokolade Bagetid: Ca. ½ time ved 175°. Sådan gør du: Knus makronerne groft og kom dem i en skål sammen med kakaomælk og Baileys. Stil blandingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Beklæd en 3 liters røreskål indvendigt med plastfolie - sørg for at folien går op over kanten. Skær isen i tern og pisk dem hurtigt til en fast softice, fx med en håndmikser. Kom ¾ af isen i skålen. Pres isen let sammen og lav en fordybning i midten. "isskålen" skal være helt tæt og uden huller. Kom makronblandingen i. Fordel resten af isen over ...

Sportskage fra La Glace

Dette er en opskrift jeg har "stjålet" fra madprogrammet Price på DR2. Den er udgivet på deres hjemmeside så har derfor valgt at ligge den herind da det simpelthen bare så SÅ lækkert ud så måtte gemme den for eventuel senere brug.. Se den direkte her . Sportskage fra La Glace 4 personer Ingredienser Nougatine 50 g hasselnøddekerner 150 sukker 8 dl piskefløde til creme 4 dl fløde til afpyntning Makronbund 250 g marcipan 370 g sukker 3-4 æggehvider 24 profiterolles Sukker Marcipanen smuldres med sukkeret, røres sammen med æggehviderne og smøres ud i en cirkel på bagepapir. Bages ved 175 g i ca. 30 min. Hasselnøddekernerne ristes på en tør pande og sættes til side. Sukkeret smeltes til lysebrun karamel og tilsættes nøddekernerne. Hæld karame...

Auto-Forum Roskilde - De dyre "tilbud"

Har for noget tid siden været ude at se på bil i Roskilde hos Auto-Forum. Desværre ikke nogen god oplevelse. Manden der skulle være ekspedient gad ikke engang kigge på os før vi gik helt hen til ham og stod foran ham. Vi spurgte om vi kunne prøvekøre den røde Seat der stod udenfor, og så begyndte snakken ellers om at det var en lækker fin bil - som om han hellere ville snakke end at lade mig bag rattet. Efter endnu et par spørgsmål om vi måtte prøve den, og om det var praksis at folk købte biler uden at have prøvet den, så gik han med til vi kunne prøve den. Han gik ud efter en lille dunk og fyldte noget der ligner 2 liter på, så vi lige kunne trille rundt i området og prøve den. I min verden skal man kunne køre på små byveje, og alt imellem til motorvej for at se hvordan den trækker og går etc. og der er 20 km altså lidt at prøve det på. Vi kommer så tilbage og har nogle spørgsmål nu vi har prøvet den, og han begynder at snakke om de snart lukker, men da jeg spørg om de...