Gå videre til hovedindholdet

Poleringsguide


Jeg vil lave en lille guide til hvordan du kan polere øsen..

Der er rigtigt mange mennesker derude der tror de ved hvordan man svinger en vaskebørste og svampen ska klemmes, men desværre så det langt størstedelen herhjemme der tager fejl..
I udlandet findes der et fænomen der kaldes "detailing" som ikke har vundet så meget ind herhjemme.. Desværre..!

Detailing går ud på man plejer og passer sin lak og bil..
Man går op i små detaljer for at få den til at se lækker og smuk ud..
Jeg personligt er ikke VILDT sindsyg (jeg tørrer ikke luftsluserne med ørepinde)
MEN jeg går op i at min bil skal skinne og lakken skal se godt ud..

Så jeg vil lave et blogindlæg om hvert skridt man skal igennem for at passe og pleje din lak så den kommer til at se bedst ud..

Jeg vil gå igennem fra start til slut..
Og netop for denne guide's skyld har jeg i vinters ladet min bil stå og blive frygtelig grim og beskidt.. Netop for at vise hvordan det kan starte og slutte endeligt..
At man kan starte med et beast der er hæseligt og virkelig afskyeligt.. Men i sidste ende med den rette fremgangsmåde kan dette blive til din beauty..

Jeg opdaterer dette indlæg med link til alle steps som en slags overblik og indholdsfortegnelse..

STEP 1: For-Vask

STEP 2: Vask

STEP 3: Ler

STEP 4: For-Polering (paintcleaner, trim restorer, tape)

STEP 5: Polering

STEP 6: Glaze

STEP 7: Forsegler

STEP 8: Voks

Populære opslag fra denne blog

Mathilde Isbombe

Denne opskrift er "lånt" herfra . Isbombe (6-8 personer) Ingredienser: 175 g makroner 2 dl Matilde kakaomælk 1 dl fløde-likør, fx Baileys 2 liter vaniljeflødeis Pynt: Grofthakket mørk chokolade Bagetid: Ca. ½ time ved 175°. Sådan gør du: Knus makronerne groft og kom dem i en skål sammen med kakaomælk og Baileys. Stil blandingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Beklæd en 3 liters røreskål indvendigt med plastfolie - sørg for at folien går op over kanten. Skær isen i tern og pisk dem hurtigt til en fast softice, fx med en håndmikser. Kom ¾ af isen i skålen. Pres isen let sammen og lav en fordybning i midten. "isskålen" skal være helt tæt og uden huller. Kom makronblandingen i. Fordel resten af isen over

Sportskage fra La Glace

Dette er en opskrift jeg har "stjålet" fra madprogrammet Price på DR2. Den er udgivet på deres hjemmeside så har derfor valgt at ligge den herind da det simpelthen bare så SÅ lækkert ud så måtte gemme den for eventuel senere brug.. Se den direkte her . Sportskage fra La Glace 4 personer Ingredienser Nougatine 50 g hasselnøddekerner 150 sukker 8 dl piskefløde til creme 4 dl fløde til afpyntning Makronbund 250 g marcipan 370 g sukker 3-4 æggehvider 24 profiterolles Sukker Marcipanen smuldres med sukkeret, røres sammen med æggehviderne og smøres ud i en cirkel på bagepapir. Bages ved 175 g i ca. 30 min. Hasselnøddekernerne ristes på en tør pande og sættes til side. Sukkeret smeltes til lysebrun karamel og tilsættes nøddekernerne. Hæld karame

Akuma fælge

- IMPORTED FROM NETLOG - IMPORTED FROM NETLOG - BEDØMMELSE: 9/10 ( 1 stemme ) Jeg fik for ca. en uge siden købt mig nogle Akuma Firebird fælge. Se her. Jeg besluttede og hente dem selv for det var noget billigere end fragtmand :D Jeg kom til Kolding og Krak havde mig sendt af en omvej.. Dvs. en afkørsel for tidligt så var mega svært og finde det.. Ringede og fik vejvisning og var på vej igen.. Så der en spasser der vælger og køre ud foran mig lige ved et kryds hvor han holder i venstre banen.. Han ville så vende og gad ikke lii se om der kom nogen i den ligeud bane han ville vende i.. Jeg fik god lakridz, fin røg og råbte af ham i hans klamme røde bimmer..! Tænkte bare "Noo jeg ska ha fede fælge og nu blir min front smadret pga. sådan en klaphat! NOO " >:( Men fik standset den lille vilde djævel inden det skete (ja hun kan os nok standse når det gælder :D ).. Jeg kom frem efter vildfaren, dårlig krak og sindsyy folk.. Han pakkede dem så ind og gav dem pap på siderne så de